Ontvang offertes van lokale rijscholen

Bespaar tot wel 30% op de prijzen

Vergelijk en bespaar op je rijlessen

De voordelen van Autorijleszoeker.nl

Lokale rijscholen

We zoeken voor je de beste lokale rijscholen. Binnen 48 uur ontvang je van diverse rijscholen een vrijblijvende offerte.

Bespaar op rijlessen

Bespaar gemakkelijk tot wel 25% op je rijlessen. Je ontvang van professionele rijscholen een vrijblijvend offerte zodat je gemakkelijk zelf de prijzen kunt vergelijken.

Gespreid betalen

De meeste rijscholen bieden de mogelijkheid aan om de rijlessen in delen te betalen. Vraag de mogelijkhden aan bij de rijscholen.

Autorijleszoeker.nl

Autorijleszoeker.nl wil het voor je makkelijker maken om rijscholen met elkaar te vergelijken. Als onafhankelijke partij verzamelen we voor je de beste offertes van professionele rijscholen.

Heb je een vraag aan de rijscholen of moeten de rij instructeurs ergens rekening mee houden ? Vul dan bij opmerkingen je vraag in. De rijscholen zullen je vraag graag beantwoorden.

Autorijleszoeker.nl

Hoe werkt Autorijleszoeker.nl precies ?

1. Vul je gegevens in

Vul je gegevens in zodat we de beste lokale rijscholen voor je kunnen zoeken.

2. Rijscholen gaan een scherpe offerte maken

Verschillende rijscholen gaan een offerte voor je maken en zullen daarna contact met je opnemen.

3. Vergelijk de offertes

Vergelijk de verschillende offertes van de rijscholen en kies daarna jouw favoriete rijschool. Alle offertes zijn vrijblijvend. Je bepaald dus zelf waar je de lessen gaat volgen. 

4. Accepteer de offerte

Heb je jouw nieuwe rijschool gevonden ? Gefeliciteerd ! Accepteer de offerte en spreek je eerste les af.

5. Neem contact op met de rijschool

Neem contact op met de rijschool om de offerte te valideren. Samen met de rijschool spreek je je eerste les af. We wensen je alvast veel veilige kilometers toe !

Geen 18 en toch lessen?

Ben je nog geen 18 jaar maar wil je toch al autolessen ? Sinds kort bestaat er de mogelijkheid om met je 16,5 jaar te beginnen met autorijlessen. Tot je 18e levensjaar rij je met begeleiding van een coach.

2toDrive is een experiment waarbij je onder begeleiding van een coach rijervaring op doet. Jongeren en beginnende bestuurders zijn door minder rijervaring vaker betrokken bij ongelukken dan ervaren bestuurders. 2toDrive zorgt ervoor dat je gedurende een langere periode onder relatief veilige omstandigheden rijervaring kunt opdoen.

Autorijleszoeker.nl

Veilig en makkelijk leren autorijden!

Leren autorijden is best een uitdaging. Daarom worden de lessen bij de meeste rijscholen opgedeeld in 3 fases: 1.Voertuig beheersing, 2.Verkeersdeelname en 3.Inzicht en ervaring.

Stapje voor stapje leer je bij ons de auto beheersen en zo leer je op een overzichtelijke en leuke manier deelnemen in het verkeer. Op deze manier zijn we er zeker van dat jij straks vol zelfvertrouwen en met plezier achter het stuur zit!

Top